Team

Elke therapeut streeft dezelfde doelstellingen na, is even gedreven in zijn zoektocht naar evenwichtige gezondheid en algemeen welzijn. Ze houden mekaar voortdurend op de hoogte omtrent wederzijdse behandelingen bij elk van hun patiënten. In hun streven naar de optimale gezondheid voor hun patiënten zijn ze elk zo zelfstandig en deskundig mogelijk begaan met hun vak. Ze optimaliseren hun deskundigheid aan de hand van hun eigen specialisaties. Samen willen ze u begeleiden, naar betere, gezondere en meer vitale toekomst!
 
   MARTINE BOEYKENS
 

Tashi werd gesticht door Martine Boeykens in 2012. Het was haar ultieme droom om een nieuwe groepspraktijk op te richten met de naam TASHI, wat komt uit het Sanscriet (Tibetaans) en betekent ‘gelukkig succesvol’. In het Japans betekent dit ‘Samorai zwaard’.

Martine is geboren in 1971 en groeide op in Hamme. Door haar interesse in wetenschap en het menselijk lichaam, is ze in 1990 begonnen aan ‘Klinische Biochemie’, waarna ze overstapte naar kinesitherapie, aan de Hoge School te Merksem (HIKE). Net afgestudeerd in 1995 als Bachelor in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie , kon ze direct starten in een professionele elite vrouwenwielerploeg ‘Vlaanderen 2002’. Dit combineerde ze met werken in een privé praktijk te Kapellen, waar ook veel voetballers over de vloer kwamen. 4 Jaar later kwam ze terecht in een praktijk in Buggenhout, waar ze een aantal jaren samen werkte met Ines De Cort. In 2003 nam ze uiteindelijk de praktijk over.

Tijdens haar werk als kinesitherapeute is ze de 5-jarige studie in de osteopathie begonnen, aan The International Academie of Osteopathy in Gent. Hier behaalde ze haar diploma D.O. in 2001, met een scriptie over ‘Relaties tussen blaas en os ethmoïdale'. Na haar studie was de weg vrij voor specialisaties. Uit het ruime aanbod koos ze voor ‘craniale osteopathie' (gevolgd bij Hanneke Nusseleim, D.O., Neuro-endocrino immunologie in de osteopathie met René Zweedijk D.O. BSC), ‘endocraniale spasmen’ bij Philippe Druel D.O. en ‘het embryo in beweging’ bij Jaap van den Wal. Haar huidige interessesfeer breidt zich verder uit tot studie osteopathie bij kinderen, het vasculaire systeem ,orthomoleculaire geneeskunde, de emotionele ontwikkeling van baby’s, neunocranium, voeding en nog zo veel meer.


Ook wat betreft kiné, blijft ze regelmatig lezingen en bijscholing volgen.

Naast al werkgebonden interesses zijn er ook nog hobby’s waar ze af en toe nog tijd voor maakt, om zelf te ontspannen. Martine is van nature vrij sportief en houdt van fietsen en skiën. De rust van de natuur en trektochten op vakantie kunnen haar enorm veel energie geven.

Het familiale leven is heel belangrijk voor haar. Haar echtgenoot en tweeling Helena & Emma zijn de pilaren van haar geluk.

Lid bij Axxon
Ondernemingsnummer: 0815523837
Geconventioneerd


 
   
 

FIEN GOOSSENS

Fien is geboren in 1996 en groeide op in Buggenhout. Al sinds jong is ze geïnteresseerd in het menselijk lichaam en het functioneren ervan. Hierdoor koos ze 5 jaar geleden voor de opleiding 'revalidatiewetenschappen en kinesitherapie' aan de Universiteit Gent. Dit in combinatie met haar passie voor kinderen zorgde ervoor dat ze de afstudeerrichting 'pediatrie' koos. 
Het werk bij Tashi combineert Fien met haar werk als pediatrisch kinesitherapeut/psychomotorisch therapeut in het Centrum Ambulante Revalidatie te Buggenhout. Hier begeleidt Fien kinderen met psychomotorische problemen. (ASS, ADHD, DCD, ontwikkelingsachterstand, ...). 

Creativiteit en hulpvraaggericht werken zijn heel belangrijk voor Fien. Samen met de ouders en het kind worden doelen vooropgesteld waar in therapie aan gewerkt wordt. 

Fien volgde in 2018 ook de cursus 'Typ10'. Een leuke methode om kinderen met onder andere leerproblemen, ontwikkelingsachterstand of schrijfproblematiek blind te leren typen. 

Naast het werk heeft Fien ook hobby's. Ze voetbalt bij KFC Malderen. 

Ondernemingsnummer: 0731686638
Geconventioneerd
 
   PIETER D'HONDT
 
Pieter werd geboren in 1994 te Schoonaarde. Hij had al lang interesse in de medische wereld en ook sport deed hij graag. Hij besloot deze 2 te combineren in zijn opleiding en in 2012 startte hij met de 5-jarige opleiding 'Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie' in Gent met als afstudeerrichting 'Sport en Muskeloskeletale aandoeningen'. In 2017 studeerde hij in juni af. 

Om zijn kennis uit te breiden startte hij in september 2017 onmiddellijk met de 1-jarige postgraduaatopleiding aan UGent 'manuele therapie'. Deze opleiding combineert hij met het werk in deze praktijk en ook bij zijn vader in de praktijk te Schoonaarde. Hij leert graag bij en heeft nog veel zin om meer te specialiseren om zo goed mogelijk de patiënten te kunnen helpen.

In zijn vrije tijd reist Pieter graag en kan je hem wekelijks vinden op de zaalvoetbal te Appels. 

Lid bij Axxon
Ondernemingsnummer: 08155523837
Geconventioneerd
   

 

   
 
 

 
 
  LORE VANHEE
Lore is geboren in 1982 te Brugge. Na de middelbare studies trok zij naar Gent, om aan de Hogeschool Gent logopedie te gaan studeren. Het had steeds gekriebeld om met kinderen te kunnen werken. Na de studies logopedie koos Lore er dan ook voor om de opleiding bachelor in het onderwijs, lager onderwijs bij te studeren. Dit vormde een zinvolle aanvulling op de opleiding logopedie en versterkte de kennis van wat kinderen op het einde van de lagere schoolloopbaan moeten beheersen. Na de studies deed Lore ervaring op in het onderwijs. Zij werkte als logopediste/ASV-leerkracht in het buitengewoon secundair onderwijs en als leerkracht in het zesde leerjaar, telkens in Gent. Simultaan met het werk in het onderwijs werkte Lore als logopediste in groepspraktijk Maenhout te Mariakerke en Grimbergen. Aldaar besloot zij in 2007 voltijds het team te versterken en meer ervaring op te doen in het werken met volwassenen. Uit interesse en steeds gemotiveerd verdiepte Lore zich in neurologische problematieken zoals afasie, dysartrie en dysfagie. Via frequente studiedagen, bijscholingen en lectuur blijft zij op de hoogte. Lore is geconventioneerd en lid van de VVL, de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten.

 


 

 
 
 
 

 

 
 
ë